Besøgsbondegården - Kælegrise.dk

Foder

Vores lille familie bor på Møn, vi har minigrise som kæledyr, og har avlet dem med stor passion, siden 2012. Vi elsker vores firbenede små tryner og har altid brugt meget tid på at give dem det bedste og kærligste grisehjem.

Vi har i en lang årrække eksperimenteret med at blande den helt rigtige mysli - foderblanding, som understøtter grisens behov, for at udforske trynens mange sanser, samt en foder der kan holde huld, og som indeholder den rigtige mængde vitaminer, mineraler, naturlige olier og urter, som er gode for netop vores grise, der har en lang og tæt pels. Med pelsskifte hvert år, er det vigtigt de får en rigtig god foder, med et højt indhold af omega 3 og olier fra blandt andet hørfrø samt ADE vitamin. God foder, der er med til at give vores elskede kælegrise et langt og godt griseliv. 

Alle råvare i vores foderblandinger er nøje udvalgte, for derefter at blive blandet med håndkraft  samt en stor portion kærlighed. Hele produktionen foregår ved håndkraft her på vores lille bondegård på Møn.
Fuldfoder til minigrise/ Kælegrise

Fuldfoder til minigrise/ Kælegrise

DKK 349,00 DKK 299,00
(eksl. moms 239,20)

Mysli fuldfoder til minigrise/ Kælegrise

GD-olie

GD-olie

DKK 228,00 DKK 200,00
(eksl. moms 160,00)

GD-olie 500 ml