Besøgsbondegården - Kælegrise.dk

Besøgsbondegården

Besøgsbondegården

Besøgsbondegården er en oplevelse for både børn og voksne.
Kom med helt tæt på, når alle bondegårdens dyr skal fodres og have deres daglige nussetur. Vi har minigrise, KuneKune-grise, Alpacaer, dværggeder, høns, ænder, marsvin og 3 meget selskabelige gårdmisser. 
Alle vores dyr elsker en nussetur og at blive kløet bag øret, og de siger sjældent nej til, at tage imod godbidder fra hånden, fra selv de mindste børn. OBS!! Man må ikke selv medbringe godbidder, vi har masser gratis godbidder her på gården, som gæsterne vil kunne give dyrene.
 
4-5 gange om året vil der være grisebabyer at se, inden de små kælegrise flytter til deres nye kælefamilier. 
Hver sommerferie får vi små nuttede og bløde gedekid, som elsker at blive nusset om. De bliver født omkring 1 juni, og kan opleves til de flytter hjemmefra, i starten af September.

OBS!! ALLE OPLEVELSER SKAL BOOKES FØR ANKOMST!!
Rundvisnig / Alpaca walk 'n' Talk / VIP Overnatning i shelter /
KaffePause på Alpaca-Folden / VIP tid i grisebørnehaven,  
BOOK jeres næste oplevelse lige her: 


Klik her for booking


Rundvisning for besøgende:
Vi har kun 1 daglig rundvisning, da det ikke skal stresse vores dyr, men derimod skal være hyggeligt både for dem og jer <3  
Vi har et maks. på 15 personer, så det er altid et intimt og hyggeligt besøg hos os. Det er altid Mette Rosa selv, der viser familiens kæledyr/bondegårdsdyr frem. 
En rundvisning/ besøg varer ca. 2 timer.

'Rundvisningern' ligger alle dage fra kl. 10.30 til kl. 12.30. 


Priser:
Rundvisning:
Voksne: 150kr.
Børn: 1-16 år 100 kr. 
Børn op til 1 år gratis


Kaffepause på Alpacafolden
Dette er en time med ren selvforkælelse, mindfullness og 100 % Alpaca-Nærvær!
Dette er for dig, der har brug for at koble helt fra, være i nuet, og komme helt tæt på vores helt specielle, søde, kærlige og finurlige uldne dyr. 
Praktisk info:
Varighed: 1 time. ( Fra kl. 13.00 til 14.00)
Pris: 
150 kr for voksne
100 kr for børn ( op til 16 år) 
Tag gerne et tæppe med til at sidde på, eller en yogamåtte.
Man slår sig ned på folden, og sidder der stille og roligt, og lader dyrene komme hen til sig. 
Man får lidt godbidder med, man kan dele ud til flokken. 
Inden start kl 13.00, er der i vores hyggelige Gårdbutik, mulighed for at købe kaffe, te, saft kage osv. man kan tage med og nyde i Alpakaernes selvskab.
Dette er for voksne eller lidt større børn, som har forståelse for at man skal kunne sidde stille og roligt.
OBS! Alpakaer er ikke et dyr der nyder berøring fra fremmede, de er dog ikke bange for jer, men nyder at komme helt hen og snuse jer i håret, kysse på næsen, og spise af hånden, hvis man har tålmodighed og ro. 
Man kommer IKKE rundt og ser gårdens andre dyr, på dette besøg, så skal man have booket sig ind på dagens “Rundvisning” først, der typisk ligger før Denne oplevelse. 

Walk'n'Talk med Alpaca:
Kom med på en sanselig Gåtur, rundt i den smukke Mønske natur, der ligger lige rundt om Besøgsondegården, sammen med en nuttet og ulden alpaca. 
Nyd den skønne natur, roen og intimiteten i at være i naturen sammen med disse uldne og facinerende dyr.  
Alpacaen er et meget følsomt dyr, som kræver man er rolig og nærverende i deres selvskab. de er de skønneste sansedyr, der kan give en ro og glæde, helt ned i maven. Vi frabeder os derfor besøgende som ikke har forståelse for dette, da både I og vores dyr skal have en god oplevelse <3 

Denne oplevelse, er kun for personer fra 15 år og op efter, mindre søskende må selvfølgelig gerne gå med rundt, så længe de har forståelse for dyrene, samt at turen har en længde, af 5 km. ( De bookes ind som ledsagere)
Turen er ca. 5 km lang, husk derfor praktisk tøj/ fodtøj.
OBS!! Man skal booke minimum to personer til denne oplevelse, da alpacaer er flokdyr, og ikke må/ kan gå alene ud på tur <3
Turen vare ca. 2 timer

Pris: 375 kr pr. person.

(Børn/ ledsagere der går med på turen,
men som ikke trækker alpacaen Pris 150 kr) 

Glamping! VIP Overnatning i luxus Shelter, blandt minigrise og Alpacaer:

Få en helt unik VIP oplevelse, overnat i en kæmpe, luxus shelter lige her på bondegården, inklusiv lækker morgenmadskurv <3
Denne oplevelse er for dig, som ønsker at komme helt tæt på alle vores dyr, nyde stilheden, roen, duften af græs, få jord under neglene og vind i håret! Alle sanser kommer i spil, og man mærker virkelig naturens autenticitet, når du vågner op i vores skønne  shelter, der er placeret med bondegårdens bedste udsigt! Det er her man virkelig får jordforbindelse, og finder ro helt ind i sjælen.
Fra shelteren er der direkte udsigt udover alle vores folde, hvor de små minigrise trisser rundt og gumler på græs, i selvskab af vores smukke og uldne alpacaer, langt væk fra hverdagens larm og støj! Der er kun jer og alle vores dejlige dyr <3

Når i tjekker ind, vil i blive præsenteret for alle vores dyr, på en helt eksklusiv VIP rundvisning. I få udleveret godbidder i selv kan give dem. I vil få vist de forskellige faciliteter her på gården.
Under jeres ophold, får man lov til at færdes frit rundt blandt alle dyrene på  bondegården, hvor der er rig mulighed for at nusse og forkæle dem alle.
Opholdet er inklusiv morgenmadskurv, som kan består af:
Blødkogte æg, fra egne høns, hjemmelavet marmelade, brød, oste, skyr med bær og muslie, friskbrygget kaffe/ te, juice og hvad sæsonen ellers har at  byde på af lækkerrier, som vi selv har dyrket. 
I vores gårdbutik vil der være mulighed for at købe  friskbrygget kaffelatte, kage, gammeldags is fra Mønis, saft fra lokal bryghus og andre lokale specialiteter. 
Der er desuden en jordkølet minibar på shelterpladsen, med kolde drikkevare ( ØL/ Vand)
Aftensmaden skal I dog selv stå for, men der er bålplads og diverse udstyr til rådighed, som gryder, pander service osv. Man skal blot selv have indkøbt aftensmaden inden ankomst. I Shelteren er der selvforsyning af instantkaff, varm kakao og te, samt en elkedel til at koge vand, hvis man ikke har tålmodighed til at koge over bål!  
Her er brænde og optændinggrej adlibitum. Vi kan godt lide at forkæle jer, og gøre opholdet lidt mere hyggeligt, derfor har vi altid lagt lidt lækkerier frem til jer ved ankomst, i form af skumfiduser og kiks osv. 
Her er toilet, med spejl og håndvask, dog kun koldt vand!
Man skal selv have sin  sovepose eller dyne med. Der vil være luftmadrasser, redt op med lagen, til jer i shelteren.
Der er strøm i shelteren til fri afbenyttelse, så man kan lade elcykel, mobil tlf, kamera eller andet.
Vi har kun en kæmpeShelter her på bondegården, så man kommer ikke til at skulle dele med andre familier/par, det er kun den givne gruppe der har booket sig ind, der er på Bondegården pr. overnatning. Derfor helt VIP. 

Check-in kl. 15.00
Check-ud kl. 10.00
Man kan kun booke shelteren for en overnatning, da vi prioterer at dyrene får deres frirum, inden næste besøg.

Pris for overnatning i Shelter:
1 overnatning inkl morgenmad - Op til 2. personer 2000 kr. 
1 overnatning  inkl morgenmad - 3. til 4. personer 3000kr.
(Kontakt os hvis i vil leje dyner og betræk. 100 kr pers.)

VIP- tid i grisebørnehaven:
Efter endt rundvisning, kan man tilkøbe VIP adgang i " Grisebørnehaven" Hvor max 4 personer af gangen, kan komme ind i grisegården, og side og nusse med de små grisebabyer. 
OBS Kan kun bookes ved samtid booking af rundvisning på samme dag. 
Pris: 150 kr pr. person. 
Kan kun bookes, når der er grisebabyer.
Derfor kan dette kun bookes, ved ankost til Bondegården. Og det kun bookes i forlængelse af, samt ved samtid at have deltaget i dagens rundvisning.
 

Gårdbutikken

Der vil være mulighed for at købe sig en gammeldags is fra  Møn-is, eller en friskbrygget lokal kop kaffe, kaffelatte, milkshake, iskaffe eller lækker kold saft/ vand fra det lokale bryghus, som man efterfølgende vil kunne nyde på den gamle gårdsplads.
Vi sælger også et lille udvalg af lækre forskeligge kager og søde sager.

Gårdbutikken er desuden fyldt med lækre lokale specialiteter fra vores vidunderlige lille Ø.
forskellige søde surviniers, bamser, magneter osv
Vi sælger desuden alpaca uldgarn, lavet fra egne dyr, samt luxus alpaca-ulddyner, som selvfølgelig også er lavet af uld fra egne dyr. 

OBS!!! Vi modtger ikke kort, men gerne mobilepay eller kontanter, samt EuroKlik på et billede for at se større udgave